10 août 2017

HOUMOUS MAISON

J'adore le houmous ! Par contre, je n'étais pas très satisfaite de celui qu'on achète en magasin et une amie à moi m'a dit que c'était fastoche à réaliser. Challenge accepted! J'ai trouvé cette recette dans le superbe livre de cuisine de Fearne Cotton (animatrice radio et télé anglaise): Cook Happy Cook Healthy.
I love hummus! I just wasn't really happy about the ones you buy and a friend of mine told me it was really easy to make. Challenge accepted! I found this recipe in Fearne Cotton's wonderful book: Cook happy cook healthy.


HOUMOUS

Ingrédients
240g de pois chiches cuits
80g de tahini (en magasin bio)
Le jus d'un demi citron
Une gousse d'ail écrasée
Une cuillère à café de cumin
Trois cuillères à soupe d'huile d'olive
Paprika

HUMMUS

Ingredients
240g chickpeas,cooked
80g tahini (health food store)
Juice of half a lemon
A clove of garlic, crushed
A ground cumin teaspoon 
Three tablespoons of olive oil
Smoked paprika



On mélange le tout au blender et on rajoute du paprika et un peu d'huile d'olive dessus. Trop bon et trop facile!
Mix everything in a blender and add a little paprika and olive oil on top. So good and so easy!

2 commentaires:

  1. Such a yummy recipe! Thanks for sharing :)
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    RépondreSupprimer
  2. Isn't it amazing how a little paprika and oil lifts the flavour of hummus xx siobhan

    RépondreSupprimer