1 févr. 2016

MANGE TA SOUPE!

Une petite soupe butternut coco, ça vous dit? Non parce que vraiment c'est délicieux et réconfortant quand il fait froid.
A little butternut and coconut soup...Are you up for it? It is so delicious and comforting when it is cold outside.

SOUPE BUTTERNUT COCO
1 demi butternut
2 carottes moyennes
5 cl de lait de coco
gingembre
curry
1 cube aux légumes
1 oignon
huile d'olive

BUTTERCOCONUT SOUP
one half of a butternut
2 carrots
5 cl coconut milk
ground ginger
curry powder
1 vegetable stock cube
1 onion
olive oil


Eplucher l'oignon et le faire revenir dans un peu d'huile. Ajouter les carottes épluchées et coupées en rondelles, le butternut coupé en petits morceaux(inutile de l'éplucher), le cube, assez d'eau pour recouvrir le tout et les épices.
Laisser mijoter environ 30 minutes. Passer au blender et ajouter le lait de coco.

Peel the onion and cook it in a pan with olive oil. Add the carrots peeled and cut in slices, the piece of butternut cut in small chunks (no need to peel it), the vegetable cube, enough water to cover the vegetables and the spices.
Let it simmer for about 30 minutes. Pour the mixture in a blender and add the coconut milk.


2 commentaires:

  1. Yummy this soup looks so good! Have a great week
    xo
    www.laurajaneatelier.com

    RépondreSupprimer
  2. The soup looks delish!

    RépondreSupprimer